Forside / Fritidsbutikken / Dialogambassadørerne
Dialogambassadørerne
 
Dialogambassadør
Det er en helt anden tirsdag jeg fik, da vi fik besøg i klassen. Det var rigtig hyggeligt, fordi man kunne sige lige det man mente om alting, hele tiden mens man følte sig tryg og en del af et fællesskab.” Johanne, 7.c
 
Et dialogforløb er oplæg hos jer, hvor elever/studerende kommer i dyb og tillidsfuld dialog om emner som fællesskab, identitet, demokrati, motivation, sundhed, fordomme eller andre udfordringer i teenagelivet.
 
Oplægget er gratis og foregår over tre gange af halvanden time. Det kan både lægges på én dag (fordybelsesdag) eller på tre forskellige dage.
 
Et dialogarrangement bygger på ’ung-til-ung”-formidlingsmetoden, hvor unge diskuterer et budskab, de selv synes er vigtigt, med andre unge under et givet tema. Vores dialogambassadører er uddannet i ’ung-til-ung’-formidlingsmetoden og har erfaringer med børn og unge. De er også frivillige rollemodeller, som er øvet i god fortællerkunst (læs mere om rollemodeller her). Dialogambassadører får ikke løn eller honorar, og vi bestræber os på, at vi er tre fra ambassadørkorpset med til dialogforløbene.
 
”Deres humør var højt hele tiden - så kan man jo kun blive glad af at være der. Jeg syntes også de var meget gode til at få os til at tænke lidt mere over tingene.” Elev fra Kroggårdsskolen.
 
Se video om vores dialogoplæg på Risingskolen nedenfor.
 
Hvis du vil vide mere om dialogambassadørerne, kan du orientere dig i denne folder:
 
Dialogambassadørerne på Risingskolen


Senest opdateret 08.03.2016 08:24 af MBG
Kontakt
 
UngNord
Fritidsbutikken
Vollsmose Allé 20, 5240 Odense NØ.
 
Afdelingsleder:
Damir Balalic
Tlf. 40 27 30 32
 
Fritidsbutikken
Tlf. 63 75 08 50
 
Åbningstider
Mandag-onsdag 12.00 - 15.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 12.00 - 14.30
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk