Forside / 10. klasse / Digital markedsføring & design
Digital markedsføring & design
 
Trend_Design1.ashx
Markedsføring, Sociale medier og Design.
Digital markedsføring og design er for dig som har fingeren på pulsen.
Nu får du en unik mulighed for at arbejde med design, markedsføring og om hvordan du kan bruge de sociale medier professionelt. Har du en drøm at være designer, eller arbejde med markedsføring og de nyeste trends er denne profil lige noget for dig. 
 
 
okt-201314253
Undervisning
Gå i 10. klasse på Tietgen Business
I et samarbejde mellem Tietgen Business og Odense kommunes ungdomsskoler kan du tage et 10. skoleår, der kvalificerer dig til videre uddannelse på, EUX, EUD, HHX eller alment gymnasie. Et 10. klasses forløb med digital markedsføring og design giver dig en stærk profil til en karriere indenfor alle former for business, og uddannelsesretninger indenfor det merkantile område.
På Tietgen Business får du et godt studiemiljø og i 10. Markedsføring og design sigter vi efter, at du når dine mål. Du bliver selvstændig, god til at tage ansvar og samarbejde gennem det praktiske arbejde med Markedsføring og design.
Når du vælger 10. Digital Markedsføring og Design, får du både en 10. klasse og første del af grundforløbet på Tietgen Business. Skulle du vælge at fortsætte på en EUD eller EUX Business bagefter, får du dermed forkortet dit forløb med ½ år.
 
 
 
okt-201314182
Sådan foregår din undervisningen 
 I 10. markedsføring og design er fagene gennemsyret af kreativitet, innovative metoder og de nyeste trends.
Du har fs-fagene dansk, engelsk, matematik og tysk og du har mulighed for at få C-niveau i dansk, engelsk og samfundsfag.
Fagene design og markedsføring indeholder alt lige fra design af produkter til markedsføring af produktet. Du lærer at arbejde professionelt med designprocessen lige fra idéudvikling til det færdige produkt og frem til selve markedsføringen af produktet.
 
Du lærer hvordan du fanger opmærksomheden på de sociale medier og hvordan du bruger Facebook, Instagram og Youtube som markedsføringskanal.
 
Som en del af innovation lærer du at bruge digitale medier til at kommunikere, lave industriel design/marketing og udforske den voksende virtuelle verden. Du vil komme igennem moduler som: konstruktionstegninger i 2D og 3D, Grafisk Kommunikation, Web 2.0 samt Netværk og tendenser i fremtidens marketing.
 
Studierejser
Rejser og ekskursioner
Se dig selv og verden fra nye vinkler. Kom på forkant og oplev nye tendenser blive skabt. Rejser og ekskursioner af ca. 1 uges samlet varighed i Europa er en integreret del af innovationslinjen, såvel produktivt som til inspiration og samarbejde. Du bliver samtidig klogere - og lærer at stå på egne ben og få nye horisonter.  
 
Vi holder informationsaften 26. januar klokken 19-21 på Tietgenskolen, Lerchesgade 29, Indgang K.

Du finder os herSenest opdateret 02.11.2016 18:16 af PL
Kontakt
 
UngNord
10. klasse
Vollsmose Allé 20, 5240 Odense NØ.
 
Afdelingsleder:
Jørgen Ettrup Nielsen
Tlf. 40 45 55 17
 
Kontoret
Tlf. 63 75 23 50
 
Kontortider
Mandag-torsdag kl. 8.30 - 16.00
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk