Forside / Klubberne / Find din klub / Søhus Klubben
Søhus Klubben
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet.
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
I klubben har vi:
Gaming: Wii / Playstation rum, hvor der spilles alt fra FIFA til Just Dance. Vi har også et computerrum, hvor der kan games med og mod hinanden.
Krea: Hver tirsdag har vi krea-dag. Her kommer Anne som er billedkunstlærer og hjælper os med at lave en masse flotte ting - til en selv eller til gaver. Alle har mulighed for at komme med ideer til kreative aktiviteter.
Diverse: Vi har et bordtennisrum, pool og bordfodboldbord. Derudover har vi en masse brætspil.
På klubbens grønne areal ligger der to hytter, hvor børnene kan hygge sig og nyde udelivet.
Særlige aktiviteter
  • To gange om ugen har vi aktivitetstid, hvor eleverne på forhånd har meldt sig til.
  • Hver fredag har vi børnemøde, hvor vi hygger med kage. Her taler vi om ugen, der gik og giver eventuelle praktiske informationer.
  • Indimellem tager vi på fisketure, i skøjtehallen, i badeland og i zoo.
  • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under Ung Nord på Stige Ø.
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Der kan købes toast, juice og frugt.
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv.
Når der er ture ud af huset, får børnene en seddel med hjem, der skal udfyldes og underskrives af forældrene. Tilmeldinger vil i videst mulige omfang også være tilgængelig på skolens intranet.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.
Som forældre er du altid velkommen til at kigge forbi klubben.


Senest opdateret 30.10.2015 11:02 af RVBF
Kontakt
 
Søhusklubben
Bispeengen 1-5
5270 Odense N
Tlf. 40 48 33 15
 
Åbningstider:
Mandag–fredag: 14.00-17.00
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk