Forside / Klubberne / Find din klub / Spurvelund klubben
Spurvelund klubben
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet.
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
I klub Spurvelund har vi altid gang i en masse spændende kreative projekter og spændende aktiviteter på vores dejlige grønne område. Der er også altid mulighed for at komme og spille i vores elektronik hjørne, hvor der er computere og div. spillekonsoller. Vores airhockey,, brætspil, bordfodbold og bordtennis er ligeledes aktiviteter der flittigt benyttes i klubben.
Sammen med skolen og SFO’en har vi en samarbejdsaftale med rideklubben Odin, hvor vi har mulighed for at låne rideskolens heste. Vi må endvidere benytte deres store grønne område, hvor der bl.a. er mulighed for at fiske i Stavis Å.
Særlige aktiviteter
 • Vi har skolen gymnastiksal en gang om ugen, hvor vi kan finde på at spille battle, fodbold, hockey og lege med redskaber
 • Sidste torsdag i hver måned afholder vi klubmøde
 • Fra slut november og hele december laver klubben om til en julegave fabrik
 • I vinterferien tager vi badeland
 • Én gang om året deltager vi i klubbernes dag, hvor vi besøger en af landets forlystelsesparker
 • Vi deltager i DM i ”Just Dance”
 • Vi har drengeaften, hvor vi f.eks. spiller FIFA, og pigeaften hvor vi bl.a. laver wellness
 • Fastelavnsfest
 • Sommerafslutning med grill
 • Casino spilledag når vi siger farvel til jul og påske
 • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under Ung Nord på Stige Ø
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Hver dag er der mulighed for at købe en eftermiddagssnack (Snacken er ikke et helt måltid). Børnene har en personlig konto, hvor der kan sættes penge ind på. Kontoen bruges til køb af mad og betaling af julegaver.
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv.
Informationer om klubbens dagligdag kan i finde på intra eller Spurvelundsskolens hjemmeside. Der vil blive lagt billeder op fra ture og aktiviteter, ligesom vores månedslige nyhedsbrev også vil kunne findes der.
Når der er ture ud af huset, får børnene en seddel med hjem, der skal udfyldes og underskrives af forældrene. Tilmeldinger vil i videst mulige omfang også være tilgængelig på skolens intranet.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.
Forældre er velkomne i klubben og vi bliver altid glade for besøg! Hver fredag har i endvidere mulighed for at træffe os til aulasamling på skolen.


Senest opdateret 30.10.2015 11:01 af RVBF
Kontakt
 
Spurvelundsklubben
Spurvelundsvej 16
5270 Odense N
Tlf. 51 48 00 70
 
Åbningstider:
Mandag-torsdag: 14.00-17.00
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk