Forside / Ungedemokrati / Billedgalleri
Billedgalleri
Herunder kan du se billeder fra diverse arrangementer med tilknytning til unges demokratiaktiviteter.
 
Se også billeder fra andre spændende UngNord ungeaktiviteter i ind- og udland her.
 
Ungdommens Folkemøde 16 reduceret
Ungdommens Folkemøde 2016
4 unge fra UngNords ungegruppe Slænget og de 3 nyvalgte bestyrelsesmedlemmer i Odense Fælleselevråd (OFE) fra Region Nord tog torsdag d. 9. september til Ungdommens Folkemøde i København. Hver især havde de deres agenda for at fremme de unges interesser. Slænget skulle fremme mulighederne for unges deltagelse ulandsarbejdet, og OFE-bestyrelsesmedlemmerne elevernes indflydelse i folkeskolerne. Fællesnævneren for begge grupper var unges aktive deltagelse i de demokratiske processer. Se billeder fra folkemødet - klik her.
 
OFE bestyrelse 2016
Elevrådssamling og ny OFE-bestyrelse
Mandag d. 5. september, var der elevrådssamling, hvor dels Danske SkoleElever, DSE, styrede de aktive elevrødder gennem dagen og dels valg til Odense FællesElevråd, OFE. Se billeder fra dagen, klik her.
 
Signe og første maj - 3
Signe fra Slænget og 1. maj 2016
LO (fagforeningernes hovedorganisation) i Odense havde udskrevet en konkurrence om den bedste ungdomstale til 1. majarrangementet. Signe, formand for ungegruppen Slænget, skrev sit bud på en tale og vandt konkurrencen. Præmien var at få lov til faktisk at holde talen fra den store scene foruden en tur til Christiansborg for hele klassen, entrébilletter til ishocheykampe for Slænget og en rodeotyr til en klassefest. Signes tale omhandlede bl.a. nedskæringerne på ungeområdet og solidaritetsarbejde med unge i ulandene, med henvisning til hendes egen tur med Slænget til Uganda sidste år. Signe mødte også formanden for LO Odense, Helle Nielsen, der overrakte hende præmien samt landsfomanden for LO, Lizette Risgaard. Kammerater fra Slænget og Signes klasse var mødt op, for at bakke hende op. Se billeder fra Signes 1. majdag - klik her.
 
Se og hør Signes ungdomstale, klik her.
 
Elevrødder i byrådssalen 2016
Elevrødder møder rådkvinden i byrådssalen 2016
Igen i år mødtes rådmanden for Børn og Ungeforvaltningen, Susanne Crawley, med repræsentanter for byens elevråd. Det blev en meget saglig debat, hvor især problemerne omkring bevægelse, lektiecafé og vikardækningen blev drøftet. Se og evt. download billeder fra dagen - klik her.
 
Elevrådssamling marts 2016
Elevrådssamling marts 2016
En lang række elevrådsrepræsentanter fra skolerne i Odense var samlet til en dag med kursus, erfarings- og idéudveksling d. 15. marts 2016 i Hjallesehallen. Se billeder fra dagen, klik her.
 
Præsentationsteknik DUF-kursus 0216
Præsentationsteknik - kursus i Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)
Torsdag d. 25. februar 2016 var 2 unge fra Slænget og 3 fra Fælleselevrådets bestyrelse med UngNord på kursus hos DUF om præsentationsteknik, altså hvordan man med stemme, kropssprog m.v. præsenterer noget for andre. 
Kurset fandt sted på Emmaus kursuscenter i Haslev på Sjælland, og det hele foregik på engelsk, da der også var unge deltagere fra Honduras i Mellemamerika og Bhutan i Asien, men det var dog ikke noget problem. Alle havde et godt og lærerigt kursus. Se billeder fra kurset her.
 
DUF konference jan 16
DUF-konference med udviklingsordførerne fra Folketingets partier.
3 unge, Stine, Maja og Christopher, fra Slænget deltog i Dansk Ungdoms Fællesråds (DUF) konference d. 12. januar 2016 i Udenrigsministeriet. Konferencen handlede om det arbejde, unge frivillige laver i u-landene, Mellemøsten og Nordafrika. "Slænglerne" repræsenterede i denne sammenhæng Ungdomsringen, selv om de til daglig er knyttet til UngNord. De fik lejlighed til at fortælle om Slængets arbejde i Uganda. Se billeder fra fra konferencen her.
 
FEO-weekend_januar_2016
FEO-bestyrelsesweekend januar 2016
Fælleselevrådets (FEO) bestyrelse holdt weekendseminar d. 8. - 10. januar 2016 i UngNords "Underværket" i Danmarksgade. Se billeder fra denne weekend her.
 
Do_The_Talk_2015
Do The Talk 2015 - elevrådsarrangement
To sjove, hyggelige og - ikke mindst - lærerige dage for elevrådene i Odense. Se billeder fra arrangementet her.
 
Elevraadsdag 010915
Elevrådsdag
Elevrådene fra Region Nord og Syd mødtes til elevrådsdag d. 1. september 2015. Dagen blev behændigt styret af Danske Skoleelever. Se billeder fra dagen - klik her.
 
Elevraad moeder raadkvinde 2015
Elevråd møder rådkvinde
Byens elevråd indtog byrådssalen i april 2015 i deres møde med rådkvinde, Susanne Crawley Larsen, fra Børn og Ungeforvaltningen. Mange emner blev diskuteret. Se billeder fra mødet - klik her.


Senest opdateret 13.09.2016 10:09 af ALHE
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk