Forside / Klubberne / Find din klub / Seden klubben
Seden klubben
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet.
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
I klubben har vi et kreativt værksted, hvor vi hygger med hinanden mens vi laver forskellige ting. Derudover kan de unge spille på konsoller, spille pool, hygge i sofaerne, spille bordtennis og meget andet. Skal der brændes energi af har vi både adgang til Fjordagers hal og fodboldbaner, hvor vi har forskelige boldspil og lege.
Derudover er vi meget glade for vores dramalokale, hvor vi bruger vores dramakasse indeholder alt fra stylter, diablo, jonglering og en masse andre spændende ting.
Særlige aktiviteter
  • Et par gange om året afholder vi diskotek
  • Hvert år tager vi på en længere tur – Sidste år var vi i Tivoli Friheden
  • I starten af november deltager vi i fodboldstævne for fritidsklubber i Lemvig.
  • Til jul er der mulighed for at lave dine egne julegaver.
  • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under UngNord på Stige Ø
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Vi har fælles maddag en dag om ugen, hvor børnene er med til aktiviteten. Fredag hygger vi os med kage.
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv.
Vi bruger flittigt intra til informationer om klubbens aktiviteter og dagligdag. Blandt andet kan du som forældre læse om særlige aktiviteter og tilbud under ”Opslagstavlen”. Du er også meget velkommen til at bruge intra, hvis du har spørgsmål eller andet.
Når børnene kan deltage i aktiviteter ud af huset, vil der blive lagt information om dette på forældreintra og i klubben. For at børnene kan deltage skal du som forældre give dit skriftlige samtykke.
Forældre er altid velkomne i klubben. Enten til en snak med personalet eller sammen med de unge.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.
Klubben har lukket i alle skoleferier. Der er dog mulighed for at deltage i aktiviteter på tværs af klubberne i UngNord. Information om dette vil blive lagt på forældreintra.


Senest opdateret 30.10.2015 10:58 af RVBF
Kontakt
 
Sedenklubben
Bullerupvej 30
5240 Odense NØ
Tlf. 63 75 23 71
 
Åbningstider:
Torsdag: 14.00-16.45
Fredag: 14.00-16.30
Mandag, tirsdag og onsdag flyttes aktiviteterne til Agedrupklubben
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk