Forside / Klubberne / Find din klub / Risingklubben ungdom
Risingklubben ungdom
 
Ungdomsklubberne i UngNord er et fritidstilbud for unge fra 7, klasse til 18 år.
En aften i ungdomsklub kan bruges på at mødes med sine venner og hygge sig med pool, PlayStation, computerspil, internet, bordfodbold, lytte til musik i vores diskotek, kreative aktiviteter, spille fodbold, volley og andre boldspil. Ind imellem laver vi mad eller bager sammen, har filmaftener, konkurrencer mm. Vi deltager også i turneringer, får besøg eller har ture ud af huset. Desuden arrangerer vi også fælles aktiviteter på tværs af ungdomsklubberne i UngNord, så du har mulighed for at møde andre unge i Odense.
Klubben er et sted, hvor man som ung kan møde nogle medarbejdere, der er friske på en god fodboldkamp, en god snak, men også hvad man som ung synes er vigtigt lige nu og her!
Mest af alt har du i klubben mulighed for at møde andre unge, for at være sammen og ha` det sjovt under frie - men dog trygge rammer. Klubben har et stort ønske om at involvere medlemmerne i aktiviteterne, så det bliver JER der sætter dagsordenen. I stedet for fastlagte aktiviteter vil vi meget hellere arrangere tingene med jer unge, og på den måde lave lige det som I synes er fedt!
Med udgangspunkt i dannelse, uddannelse og oplevelse skaber vi sammen ungemiljøer, som giver mulighed for fritid med mening.
Klubben er jo på mange måder et samlingssted for lokalområdets unge - et sted hvor der er mulighed for at mødes mange, og et sted hvor en masse nye venskaber opstår, også på tværs af klassetrin.
I klubberne er vi altså meget bevidste om hvad I unge kan bidrage med, og vi vil gerne have at vi sammen, - jer unge og vi medarbejdere, skaber "Vores Klub".
Hver onsdag har vi skolens hal, hvor vi spiller fodbold og hygger os.
Er der mad tilbage fra dagsklubben kan det købes for 10 kr. om aftenen.


Senest opdateret 30.10.2015 10:57 af RVBF
Kontakt
 
Risingklubben Ungdomsklub
Risingsvej 25
5000 Odense C
Tlf. 63 75 23 63
 
Åbningstider:
mandag og onsdag 18.30-21.30
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk