Forside / Klubberne / Find din klub / Lumbyklubben
Lumbyklubben
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet.
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
I Lumbyklubben er der mange aktivitetsmuligheder såsom FIFA på storskærm, Wii, computer, kreativt værksted, musik og et motorik- og hyggerum.
Særlige aktiviteter
  • Vi har fællesmøde hver fredag. Her taler vi om ugen der gik, og hvilke aktiviteter den kommende uge byder på.
  • Ture ud af huset.
  • Hver mandag går vi i gymnastiksalen.
  • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under Ung Nord på Stige Ø.
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Der kan dagligt købes toast og juice. Hver onsdag har vi maddag.
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv.
Vi har en Facebook-gruppe for forældre og bedsteforældre, som vi har gode erfaringer med. Her lægger vi informationer ud om ture, og hvad der sker i klubben. Vi uploader også billeder og vi får mange positive tilbagemeldinger fra forældre og bedsteforældre, der kan stille spørgsmål til os og hinanden
Når der er ture ud af huset, får børnene en seddel med hjem, der skal udfyldes og underskrives af forældrene. Tilmeldinger vil i videst mulige omfang også være tilgængelig på skolens intranet.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.
Forældre er altid velkomne i klubben enten når de henter eller bare har lyst til en snak og en kop kaffe.


Senest opdateret 30.10.2015 10:55 af RVBF
Kontakt
 
Lumbyklubben
Harlekinvej 74
5270 Odense N
Tlf. 23 41 51 92
 
Åbningstider:
Mandag og onsdag-fredag: 14.00-17.00
Tirsdag flyttes aktiviteten til Søhusklubben
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk