Forside / Klubberne / Find din klub / Kroggårdklubben
Kroggårdklubben
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet.
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
I klubben har vi computere, Wii, PlayStation, Xbox, bordtennis, pool, airhockey, en stor mini-race-bane, masser af bræt- og kortspil og et hyggerum. Vi har også et krearum med masser af plads til udfoldelse.
I klubben står også 4 pc’er, som man kan sidde og spille ved. Man har dog kun en halvtimes spilletid og computeren lukker automatisk ned når tiden er gået.
Særlige aktiviteter
  • Dyster i turneringer mod andre klubber
  • Forskellige turneringer i klubben (dart, pool, bordfodbold, minecraft (hvem kan bygge det flotteste hus på x tid)
  • Én gang om ugen kommer Niels og åbner op for mini-race banen. Her kan man køre mod hinanden og vinde præmier, som Niels står for.
  • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under Ung Nord på Stige Ø
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Vi har ingen madordning.
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv.
Vi bestræber os på at lægge et nyhedsbrev ud hver mdr. på intra. Her lægger vi også løbende information ud om arrangementer og den kommende tid i klubben.
Alle forældre er altid velkomne i klubben. Hvis der er noget, du vil fortælle os om dit barn / børn, kan du altid kontakte os og aftale et møde. Det kan være ændringer i familieforhold, sygdomsforløb eller kammeratskabsproblemer. Det kan også være, at i ønsker at vide, hvordan det går med jeres barn i klubben.
Når der er ture ud af huset, får børnene en seddel med hjem, der skal udfyldes og underskrives af forældrene. Tilmeldinger vil i videst mulige omfang også være tilgængelig på skolens intranet.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.


Senest opdateret 30.10.2015 10:53 af RVBF
Kontakt
 
Kroggårdklubben
Smedebakken 24
5270 Odense N
Tlf. 63 75 57 87
 
Åbningstider:
Mandag-fredag: 14.00-17.00
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk