Forside / Klubberne / Find din klub / Granparkens værested
Granparkens værested
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet. 
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
Granparkens værested er et fritidstilbud til børn og unge i alderen 10 – 14 år.
Vi sætter pris på en spændende hverdag og tilbyder derfor mange aktiviteter. Alt fra bordfodbold, computer, brætspil, tegne og male. Derudover har vi også et lille sy hjørne og plads til kreative udfoldelser. Børnene er selv med til at planlægge og stå for aktiviteterne.
Vi fejrer forskellige traditioner og højtider. Det er vigtigt for os at børnene får et godt kendskab til den danske kultur og de kulturer de øder i deres hverdag.
Særlige aktiviteter
  • Ture ud af huset til ZOO, Nyborg badeland, kulturture m.m.
  • Onsdag er Granparkens aktiviteter lagt sammen med Diamanten. Her er der mange spændende muligheder. Bl.a. Heste, parkour, fitnessrum, udeliv med bålhytte, streetfodbold, kreativt værksted og styling salon.
  • I samarbejde med Dansk Røde Kors, afholdes der om tirsdagen aftenklub i tidsrummet 18.00 – 21.00.
  • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under Ung Nord på Stige Ø
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Vi har ikke madordning
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv.
I Granparkens værested er vi særligt opmærksomme på børnenes sprogbrug. Vi bruger derfor meget tid og dialog med børnene om den gode tone i klubben. Ligeledes tager vi tit emner op som mobning og sund kost.
Når der er ture ud af huset, får børnene en seddel med hjem, der skal udfyldes og underskrives af forældrene. Tilmeldinger vil i videst mulige omfang også være tilgængelig på skolens intranet.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.
Som forældre til et barn i Granparkens værested er du altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi taler gerne om trivsel og sundkost betydning for dit barns velvære.


Senest opdateret 30.10.2015 10:48 af RVBF
Kontakt
 
Granparkens Værested
Granparken 30B
5240 Odense NØ
Tlf. 61 39 82 91
 
Åbningstider:
Mandag og fredag: 14.30-17.45
Tirsdag og torsdag: 15.00-17.45
Onsdag flyttes aktiviteten til Diamanten
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk