Forside / Klubberne / Find din klub / Birkeparkens værested
Birkeparkens værested
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet. 
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
I Birkeparkens værested er der mulighed for mange forskellige aktiviteter, hygge og snak. Man kan spille PlayStation, computer og mange andre brætspil. Vi har også mulighed for mange kreative aktiviteter såsom at male, lave smykker og lege med gips. Når vejret er til det er vi ude og laver bål og mange andre sjove aktiviteter.
Særlige aktiviteter
  • Mandag er Birkeparkens aktiviteter lagt sammen med Diamanten. Her er der mange spændende muligheder. Bl.a. Heste, parkour, fitnessrum, ude liv med bålhytte, streetfodbold, kreativt værksted og styling salon.
  • Om onsdagen tager vi i Vollsmose svømmehal.
  • Fra oktober til marts tager vi i skøjtehallen.
  • Vi har et tæt samarbejde med lektie cafeen i Birkeparken, og vores computer er til rådighed, når der skal laves lektier.
  • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under Ung Nord på Stige Ø
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Én dag om ugen hygger vi os med frugt eller boller og taler om relevante emner der rør sig i børnenes liv.
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv.
Når der er ture ud af huset, får børnene en seddel med hjem, der skal udfyldes og underskrives af forældrene. Tilmeldinger vil i videst mulige omfang også være tilgængelig på skolens intranet.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.
Døren står altid åben og i er velkomne til at kigge forbi til en kop kaffe.  I er også meget velkomne til at kontakte os telefonisk.


Senest opdateret 30.10.2015 10:45 af RVBF
Kontakt
 
Birkeparkens Værested
Birkeparken 244
5240 Odense NØ
Tlf. 61 39 85 10
 
Åbningstider:
Mandag-onsdag 15.00-17.45
Fredag 14.30-17.45
Mandag flyttes aktiviteten til Diamanten
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk