Forside / Klubberne / Find din klub / Agedrupklubben
Agedrupklubben
 
Fritidsklubben er et tilbud til alle børn og unge i lokalområdet.
I Klubberne er der mulighed for en masse spændende aktiviteter og vi lægger stor vægt på, at de unge selv skal være med til at præge indholdet af deres dag. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt og lærerigt miljø, hvor børnene har lyst og mulighed for at udfolde sig. Har man brug for at slappe af efter en hård dag i skolen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at komme og hygge sig med sine venner og ”bare” slappe af.
I klubben har vi et kreativt værksted, hvor der hygges og skabes forskellige ting ud fra alverdens fantasifulde emner. I vores opholdsrum er der adgang til diverse brætspil og mulighed for at slappe af i sofaerne.
Der er mulighed for at spille Wii, PS3, computer og i vores spillehal er der opstillet poolbord, bordfodbold og bordtennis. 
I vores have er der mulighed for at nyde den friske luft og finde på spændende udendørs aktiviteter såsom at lave bål. Er vejret super dårligt hygger vi med en film – dog typisk om fredagen.
Særlige aktiviteter
  • Hvert år tager vi sammen med Sedenklubben på en længere tur.
  • I starten af november deltager vi et årligt fodboldstævne i Lemvig.
  • Vi arrangerer ofte diskotek og temafester, som ofte er bundet op på et tema vi har haft i klubben.
  • Ved juletid er der julegave værksted i krea, hvor vi producerer mange gaver.
  • Klub dag: Fællesarrangement med de andre fritidsklubber under Ung Nord på Stige Ø
Klubben som fritidsspilfordeler
Klubbernes medarbejdere er Fritidsspilfordelerne. Dette betyder at vi har et stærk fokus på børn og unges aktive fritidsliv. Vi har også fritidsvejledning på skolen og har derfor et tæt samarbejde med skolen, forældre, børn og de mange foreninger.
Madordning
Vi har ingen madordning. 
Til forældrene
Klubberne er en del af det forebyggende arbejde i Odense Kommune. Derfor har klubben et tæt samarbejde med skolen, de lokale foreninger og andre aktører i de unges nærmiljø. De tætte relationer med nærmiljøet hjælper os til at holde os ajour med tendenser og trends i de unges liv. 
Når der er ture ud af huset, får børnene en seddel med hjem, der skal udfyldes og underskrives af forældrene. Tilmeldinger vil i videst mulige omfang også være tilgængelig på skolens intranet.
Bemærk - at der til ture ud af huset kan forekomme brugerbetaling. Hjemkomst varierer af aktivitet og kan godt række ud over lukketiden.
Forældre er altid velkomne og vi har dagligt besøg.
 


Senest opdateret 28.10.2015 11:55 af RVBF
Kontakt
 
Agedrupklubben
Brolandvej 16A
5320 Agedrup
Tlf. 66 10 79 72
 
Åbningstider:
Mandag-onsdag 14.00-16.30
Torsdag og fredag flyttes aktiviteterne til Sedenklubben
 
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk