Forside / Om UngNord / Nyhedsarkiv / 2015/16 / UNGDOMSAKADEMIET PÅ TUR
UNGDOMSAKADEMIET PÅ TUR
 
På tur til Fynshoved
Fyns Hoved (1)
Fem af sprogklasserne på Risingprojektet har i forbindelse med temaet ”efterår” været en tur på Nordfyn. Turen var en stor succes bl.a. eleverne ikke mindst fordi, en gruppe Kite-surfere ”optrådte” på vejen. Formålet med turen var at give eleverne en oplevelse ud over skolen, hvor de fik mulighed for at lære noget mere om Danmark og ikke mindst den danske natur.
 
Dagsskolen i Svendborg
valdemars_slot_set_fra_luften
Dagsskolen var i starten af oktober på ryste sammen i Svendborg. Turen var fyldt med gode oplevelser og historiske indtryk. Eleverne besøgte bl.a. Valdemarslot og Fattiggården i Svendborg og var meget betagede af det store skel mellem rig og fattig. Ud over de kulturelle og historiske islæt blev turen brugt på social hygge, bål og grill på stranden - en tur i den lokale biograf nåede vi også. For mere information om Dagsskolen tryk her.
 
Halloween
Den her
10. klasserne på Camp U har i oktober arbejdet med emnet halloween. Den sidste inspiration skulle hentes i København, hvor eleverne besøgte Tivoli, som traditionen tro var pyntet op med ”skræk og gys”. Turen var det sidste punkt for emnet, -eleverne skal nu træne deres fremlæggelses- og sprogkundskaber ved at holde oplæg i klassen for hinanden.
Dagen bød også på en tur til Amalienborg, den lille havfrue og en fællesspisning til glæde for alle elever.  
 
Stifinder i Århus
aros_bygningen6_foto_shl_adam_m_rk
Turen til Århus var en ”kulturtur” og var derfor spækket med kulturelle indslag. Moesgård museum stod for det kulturhistoriske indslag om menneskets udvikling og fortid i Danmark. Herefter gik turen til Aros, som med sin imponerende arkitektur imponerede i stor stil. Turen havde selvfølgelig en masse social hygge: ” hvor vi lærte mere om hinanden og vore venskaber i nye og udfordrende rammer”. Du kan læse mere om Stifinder projektet her.
 
”At træffe det rigtige valg”
vuc
Udslusningsholdet på Risingprojektet bruger meget tid på at besøge forskellige uddannelsestilbud i Odense og omegn. Turene har bl.a. været brugt til at besøge Elsesminde Odense Produktions-Højskole, Erhvervsskolerne og senest VUC. Det er vigtigt, at eleverne får kendskab til deres kommende uddannelsesinstitutioner, inden de afslutter deres forløb på Risingprojektet. Det skaber tryghed, genkendelighed og ikke mindst forståelse for regler og adgangskrav, som eleverne i fremtiden skal leve op til. Du kan læse mere om Risingprojektet her.


Senest opdateret 04.11.2015 09:05 af RVBF
Kontakt
 
UngNord
Vollsmose Allé 20, 5240 Odense NØ.
 
Ungdomsskoleleder
Erik Christian Thyregod Rasmussen
Tlf. 20 48 05 86
 
Viceungdomsskoleleder
Ali Vural
Tlf. 23 20 05 86
 
Kontoret
Tlf. 63 75 23 50
 
Kontortider
Mandag-torsdag kl. 8.30 - 16.00
 
EAN. NR. : 5798 0066 08553
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk