Forside / Ungdomsakademiet / Sprogundervisning / Lektiecafé
Lektiecafé
 
Lektiecafe
I lektiecaféen vægter vi de trygge rammer, socialt samvær og forståelse højt. 
 
Hver tirsdag, i tidsrummet 12.00 – 15.00, kan eleverne på Ungdomsakademiet komme og få hjælp, støtte og vejledning i Lektiecaféen. Lektiecaféen starter lige efter skole, men det er op til eleverne selv, hvor længe de ønsker at blive. Vi sørger for at holde energien og det gode humør oppe med en let forplejning.
 
På Lektiecaféen har vi ingen faglige rammer. Eleverne beslutter derfor selv, om det er et fagligt, kulturelt, socialt eller et helt fjerde område, som de vil beskæftige sig med. Eleverne har endvidere adgang til internettet, og der er også mulighed for at printe.
 
l-cafe-2
Vi snakker om stort og småt - Her er det geografi
Vi bruger meget tid på kulturforståelse. Derfor har vi mange spændende diskussioner om store og små begivenheder i vores nærmiljø - såvel som i den store vide verden.
Til at hjælpe os med det har vi verdens bedste frivillige, som sørger for at eleverne altid bliver budt velkommen af smilende, åbne og imødekommende voksne. Vores frivillige brænder for at hjælpe, og eleverne kan snakke med dem om alt; lige fra golf til misbrug.
 
Alle forældre er velkomne til at besøge os og få en kop kaffe og en rundvisning. Vi ved, at nogle forældre kan være meget bekymrede, vi lægger derfor vægt på at tage godt imod alle.
 
 
 
l-cafe-1
Der er tid til hygge og smil i lektiecafeen
Udflugter
I lektiecaféen sætter vi pris på at eleven er stabilt deltagende. Det gør vi af den simple årsag, at vi mener; at det kun er gennem deltagelse, at vi rigtig kan lære hinanden at kende. Til de engagerede elever tilbyder vi derfor lærerige studieture med det sociale som vores centrale pejlemærke. Turene kan både gå til Århus, København eller et tredje sted, som vi beslutter i fællesskab alt afhængigt af, hvad der er oppe i tiden.
 
For mere information kan du kontakte:
 
Ghazwa Alameri Tlf.:20331586 Mail:gaka@odense.dk


Senest opdateret 19.01.2016 15:49 af RVBF
Kontakt
 
UngNord
Ungdomsakademiet
Vollsmose Allé 20, 5240 Odense NØ.
 
Afdelingsleder:
Jørgen Ettrup Nielsen
Tlf. 40 45 55 17
 
Kontoret
Tlf. 63 75 23 50
 
Kontortider
Mandag-torsdag kl. 8.30 - 16.00
UNG NORD
Vollsmose Allé 20
5240 Odense NØ
Tlf.: 63752350
mail: ungnord@odense.dk